گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

منطقه آزاد دوغارون فرصت رشد برای تجار خراسانی است | ظرفیت بالای خراسان‌رضوی در فراوری معادن و صادرات دانش فنی‌مهندسی

  • کد خبر: ۲۴۶۲۹۹
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
منطقه آزاد دوغارون فرصت رشد برای تجار خراسانی است | ظرفیت بالای خراسان‌رضوی در فراوری معادن و صادرات دانش فنی‌مهندسی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌رضوی گفت: ارتقای منطقه ویژه اقتصادی دوغارون به منطقه آزاد، جهش و رشد فعالیت تجار و فعالان اقتصادی را به همراه دارد.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

حسن نوری‌زاده در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره ظرفیت‌های استان در حوزه تولید و صادرات تصریح کرد: در خراسان‌رضوی، چهار مرز زمینی و یک مرز هوایی جهت مبادلات تجاری با کشور‌های همسایه وجود دارد. یکی از کشور‌هایی که در این حوزه برای ما حائز اهمیت است و دومین کشور مقصد صادرات جمهوری اسلامی بوده، کشور افغانستان است.

به گفته وی، افغانستان ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه معادن بکر و گوهرسنگ‌ها دارد که می‌توان با فراوری آن‌ها، برای فعالان اقتصادی خراسان‌رضوی ارزش‌افزوده ایجاد کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌رضوی یادآور شد: یکی از اقداماتی که در جهت تسهیل کار با هماهنگی دولت، مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان اتفاق افتاد، ارتقای منطقه ویژه اقتصادی دوغارون به منطقه آزاد است. با ایجاد منطقه آزاد، ما شاهد جهش و رشد فعالیت تجار و فعالان اقتصادی خواهیم بود.

وی تأکید کرد: نگاه استانداری نیز همکاری و هماهنگی بین همه نهاد‌های اقتصادی فعال در استان است. برگزاری نمایشگاه سنگ در مشهد، نمایشگاه غذایی در روسیه که در چند روز آینده خواهیم داشت و نمایشگاهی که در افغانستان در پیش داریم، در راستای این برنامه است. نگاهمان این است که تجار و فعالان اقتصادی ما در این نمایشگاه برای معرفی ظرفیت‌های خراسان‌رضوی حضور یابند.

نوری‌زاده افزود: هم زنجیره گردشگری و زیارت و هم ظرفیت فولاد و گوهرسنگ‌ها و دو محصول استراتژیک ما، پسته و زعفران، جزو برترین‌های خراسان‌رضوی است. ان‌شاءالله بتوانیم فعالان را به سویی هدایت دهیم که باعث افزایش تولید ناخالص در سطح استان و کشور شوند.

وی در خصوص تعطیلی برخی معادن در استان گفت: به طور معمول ما دو بخش معدن دولتی و خصوصی داریم. از مجموع برداشت حدود ۳۵ میلیون تن سالیانه سنگ‌آهن، کمتر از ۷ میلیون تن در خراسان‌رضوی فراوری می‌شود.

وی گفت: نگاهمان انتقال پرونده مالیاتی و اقتصادی این واحد‌ها به خراسان‌رضوی است تا با چرخش مالی که در استان ایجاد می‌کند، بتوانیم وام‌های تسهیلاتی و تکلیفی دریافت کنیم و همچنین سرمایه در گردش استان را افزایش دهیم تا در نهایت بتوانیم شاهد رونق اقتصادی در استان باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌رضوی عنوان کرد: ما امروز به‌سبب وجود معادنی بکر در کشور همسایه، ظرفیت‌های خوبی در حوزه صادرات دانش فنی‌مهندسی و حوزه فراوری داریم. همچنین ریل بسیار خوبی باعنوان «کنسرسیوم شرق در حوزه افغانستان» وجود دارد. مسلماً این موضوعات بستر‌هایی هستند که می‌توانند اقتصاد خراسان‌رضوی را در جهت مثبت و افزایش سرمایه در گردش هدایت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->